Retourneren

Ben je niet tevreden over de bestelling die je hebt ontvangen of heb je een defect artikel ontvangen? Dan lossen wij dat natuurlijk netjes voor je op! Alle zakelijke aankopen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Waarbij er twee opties zijn:
  • Recht van retour binnen 14 dagen
  • Retour in verband met defect / verkeerd product

1: VOORWAARDEN HERROEPINGSRECHT BINNEN 14 DAGEN
Mocht je gebruik willen maken van het herroepingsrecht, dan kun je zonder opgaaf van reden de producten retour zenden zonder enige voorwaarden. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. De directe kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor jouw rekening. Retourzendingen zijn altijd op eigen risico, ook wanneer er
problemen ontstaan bij de vervoerder.

Voorwaarden:
  • Er is geen gebruikersschade zichtbaar, zowel op het product als op de verpakking
  • Er is geen sprake van een maatproduct, zoals producten die speciaal voor de klant zijn bedrukt of bewerkt

Terugbetaling
Als de geretourneerde producten voldoen aan de bovengenoemde
voorwaarden, dan zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst het gehele
aankoopbedrag, exclusief de eventuele verzendkosten, crediteren op je bank. Je ontvangt via de mail een creditfactuur hiervan. Voldoet het geretourneerde product(en) niet aan onze retour voorwaarden, dan zal het aankoopbedrag niet gecrediteerd worden en zullen wij contact met je opnemen.

2: RETOUR IN VERBAND MET DEFECT / VERKEERD PRODUCT
Zijn jouw bestelde artikelen defect, beschadigd of verkeerd geleverd? Dan
lossen we dit zo snel mogelijk voor je op! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@keydarts.nl en geef duidelijk aan om welke producten het gaat, wat er aan mankeert en het ordernummer van de bestelling.

Je kunt onze producten binnen 14 dagen retourneren zonder opgaaf van reden. Let op! De retour kosten zijn voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Nadat je hebt aangegeven een of meerdere producten te
retourneren, heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten ook
daadwerkelijk aan ons te retourneren. Producten kunnen alleen retour worden gestuurd bij particuliere bestellingen. Zakelijke bestelling kunnen geen gebruik maken van het retourrecht.